عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 27 / 8 / 1399
بازدید : 123
نویسنده : نیکزاد

در مقاله قبل درمورد تجزيه و تحليل رقبا در بازار هدف و اهميت اين موضوع در كلاس هاي آموزش واردات و صادرات كالا صحبت كرديم. رقبا از اصلي ترين فاكتورهايي هستند كه مي توانند بر روي فروش محصول ما در بازار هدف تاثير گذار باشند.

تجزيه  و تحليل رقبا هم بايد قبل از انتخاب ۱۰۰ درصدي بازار انجام گيرد و هم بعد  از آن. تجزيه و تحليل رقبا بعد از ورود به بازار هدف بر اساس عوامل مختلفي  صورت مي گيرد كه مهمترين آنها را در زير عنوان كرده ايم.

فعاليت هاي پس از ورد به بازار هدف

در  تحليل رقبا، براي نتيجه گيري بهتر، بايد يكسري جداول مربوط به اين موضوع  را پر كنيد. در اين جدول ها اطلاعات مربوط به رقبا، قيمت، برند، سيستم  توزيع و درصد سهم بازار آنها در بازار هدف آورده شده است. كه در اينجا به  طور مختصر به شرح آنها مي پردازيم.

براي كاهش قيمت كالاي توليد داخلي در بازارهاي هدف و رقابت با ساير رقبا مي توانيم از ابزار هاي زير استفاده نماييم.

تعرفه ترجيحي:

با  برخي از كشور ها قرارداد  تعرفه ترجيحي داريم، بدين ترتيب كه از كالاي  صادراتي كشور ما به آن كشورها حق ورودي كمتري دريافت مي شود. همچنين بالعكس  از كالاي صادراتي آن كشورها به كشور ما نيز حقوق ورودي كمتري دريافت مي  شود.

مطالعه بيشتر: ترخيص كالا از گمرك شهريار

انواع تعرف ترجيحي عبارتند از:

  • تعرفه ترجيحي SP
  • تعرفه ترجيحي Preference
  • تعرفه ترجيحي SP دوطرفه

source: تحليل رقبا پس از ورود به بازار هدف



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , آموزش صادرات , تحلیل رقبا , ورود موقت کالا , انتخاب بازار هدف ,
تاریخ : 21 / 8 / 1399
بازدید : 129
نویسنده : نیکزاد

یکی از مهمترین سرفصل هایی که در کلاس های آموزش صادرات و وادرات کالا تدریس می شود، تجزیه و تحلیل رقبا بعد یا قبل از انتخاب بازار هدف است. زیرا در میزان فروش محصول تاثیر مستقیم دارد.

برای تحلیل بازار و رقبا نیاز به نمودار یا ماتریس SWOT می باشد.

  • S: نقاط قوت (strength)
  • W: نقاط ضعف (weakness)
  • O: فرصت ها (opportunities)
  • T: تهدید-خطرات (threats)

تجزیه و تحلیل رقبا

با  بررسی SWOT می توان تصمیم گرفت که وارد کدام بازار صادراتی شد. هر بازار  صادارتی مشخصات خاصی دارد. رقبا، عوامل محیطی، فنی و اقتصادی، نقاط قوت،  فرصت، ضعف و تهدید رقبای هر بازار با بازار دیگر متفاوت می باشد.

این  عوامل برای صادر کننده در بازار عراق، پاکستان، افغانستان، ترکیه و اروپا  متفاوت می باشند. بنابراین برای هر بازار باید تجزیه و تحلیل SWOT جداگانه  ای انجام شود.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از بندر بوشهر

علامت  تجاری Brand و Positioning و متمایز ساختن محصول، تعرفه ترجیحی، ورود موقت  و استرداد حقوق ورودی، خوشه سازی و تشکیل شرکت های بزرگ صادراتی از  ابزارهای استراتژی رقابتی می باشند.

واحد های صادراتی کشور با  استفاده از این ابزارها می توانند زمان ماندگاری خود در بازارهای هدف را  افزایش دهند. ایجاد نام تجاری Trade Market و جایگاه محصول از عوامل موثر  در توانمند سازی شرکت های صادراتی است.

درصورت نبود برند در صادرات کالا، در زمانی که یک کالا با مشکل مواجه شود به همه کالاهای صادراتی مُهر بی اعتباری می خورد.

source: نمونه تحلیل رقبا



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , آموزش صادرات , انتخاب بازار هدف , ماتریس تحلیل رقبا , تحلیل رقبا , تعیین بازار هدف ,
تاریخ : 17 / 8 / 1399
بازدید : 137
نویسنده : نیکزاد

كشور امارات يكي از بهترين كشورها در زمينه اقتصاد مي باشد. زيرا كشوري  است پيشرفته و امن براي انجام هرگونه فعاليت هاي تجاري. علاوه بر اين، به  دليل نزديكي كشور امارات با ايران، واردات كالا از امارات در رده دوم كالاهاي وارداتي به كشورمان مي باشد.

يكي  از دلايلي كه باعث شده كشور امارات به يك مركز مهم تجاري در جهان تبديل  شود، وجود شهر يا امارت هاي پيشرفته در امارت مي باشد. هريك از اين شهرها  به تنهايي تمام امكانات لازم براي انجام فعاليت هاي اقتصادي را دارا مي  باشند.

امارت دبي از مهمترينِ اين شهرها مي باشد. زيرا تمام زيرساخت  هاي لجستيكي در اين شهر براي تجارتِ راحت تر و آسان تر احداث شده است. در  اين مقاله بيشتر با اين شهر مهم و ايده آل براي صادرات و واردات بيشتر آشنا  مي شويد. شهر لجستيكي مفهومي بوده و بيش از چند سال از مطرح شدن آن نمي  گذرد. اولين شهر لجستيكي جهان با سرمايه گذاري هاي عظيم در دبي احداث شده  كه با افتتحاح زير ساخت هاي مختلف آن از جمله فرودگاه و بندر به تدريج  تكميل مي شود.

مطالعه بيشتر: ترخيص كالا از فرودگاه امام خميني

در صورت تكمل، اين هاب لجستيكي شامل امكانات زير خواهد بود. هرچند كه بسياري از اين امكانات درحال حاضر درحال بهره وري هستند.

  • يك فرودگاه بين المللي (شامل ترمينال هاي كارگو)
  • يك بندر تجاري
  • محل استقرار براي صنايع يا لجستيك قراردادي
  • محل استقرار براي فورواردرها
  • محل استقرار براي صنايع هوايي
  • انبارهاي مشترك فورواردرها
  • تسهيلات و تجهيزات براي يكپارچه كنندگان
  • مجموعه ساختمان ها براي استقرار دفاتر شركت ها و ادارات
  • تسهيلات رفاهي و تفريحي دهكده مسكوني براي كاركنان شهر لجستيكي

source: واردات كالا از دبی



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , آموزش واردات , واردات کالا از امارات , ترخیص کالا از دبی , واردات کالا ,
تاریخ : 12 / 8 / 1399
بازدید : 127
نویسنده : نیکزاد

کشور امارات در چند سال اخیر به یکی از مهمترین کشورها در زمینه تجارت  بین المللی تبدیل شده است؛ به ویژه برای ما ایرانیان. شاید تعجب کنید که واردات کالا از دبی بعد از چین در رده دوم واردات کالا به کشورمان قرار دارد.

اما  اهمیت تجارت با امارات، تنها برای کشور ایران نمی باشد. با پیشرفت بسیار  فوق العاده ای که کشور امارت در چند سال اخیر داشته، این کشور به یک کشور  امن و ایده عال برای تجارت مبدل شده است.

که برخی از آنها در زمره  برترین و بزرگترین بنادر و فرودگاه های جهان به شمار می روند. این کشور  دارای ۸ بندر می باشد که مجموع ظرفیت کانتینری آنها به بیش از ۱۵ میلیون  TEU در سال می رسد. اغلب این بنادر به سرعت درحال توسعه بوده و آخرین  تکنولوژی های بندری در آنها به کار گرفته می شود.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از بندر بوشهر

در  هفت امارات این کشور یک فرودگاه بین المللی قرار دارد. توسعه مناطق آزاد و  مناطقس چون شهر لجستیکی دبی و منطقه ویژه صنعتی خلیفه، امکان نبدیل شدن  تعدادی از فرودگاه های امارات را به هاب های مهم منطقه ای و جهانی فراهم  آورده است.

امارات دارای شبکه بزرگراهی توسعه یافته استکه تمامی  امارات ها را به یکدیگر متصل می کند. همچنین اتصالات جاده ای مناسبی برای  بنادر و فرودگاه ها ایجاد شده اند که دسترسی به این زیر ساخت ها را به  راحتی ممکن می سازد.

علاوه بر این کشور امارات درحال برنامه ریزی برای احداث خطوط ریلی سراسری به منظور تکمیل حلقه زیرساخت های لجستیکی است.

source: ارسال كالا از دبي به ايران



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , واردات کالا از دبی , ارسال کالا از دبی , آموزش واردات کالا , آموزش ترخیص کالا ,
تاریخ : 7 / 8 / 1399
بازدید : 172
نویسنده : نیکزاد

كشور امارات به عنوان يكي از پيشرو ترين كشورها در اقتصاد شناخته شده مي باشد. به حدي كه صادرات و واردات كالا از امارات در چند سال اخير سرعت چشم گيري پيدا كرده است.

كشور  امارات به يكي از بهترين و مهمترين مكان ها براي تجارت تبديل شده است.  زيرا پيشرفت علم، تكنولوژي و هرگونه تجارتي در مدت زمان خيلي كوتاهي در اين  كشور رخ داد. و كشور امارات از كشور خشك و بدون هيچگونه جاذبه اي به يك  كشور قدرتمند، زيبا و ايده عال براي صادرات و واردات تبديل شد.

به  حدي كه امروزه برترين برند هاي تجاري، تجار، بازرگانان، شركت هاي موفق بين  المللي و … در اين كشور درحال فعاليت هستند. حضور اين افراد در دبي و كشور  امارات باعث شده صادرات و واردات با اين كشور به راحتي انجام گيرد.

اما كشور امارات چه ويژگي هاي داشت كه باعث اين كشور به يكي از اصلي ترين قطب هاي اقتصادي خاورميانه تبديل شود؟

مطالعه بيشتر: ترخيص كالا از گمرك شهريار

موقعيت  كشور امارات به عنوان هاب تجاري، بازرگاني و لجستيكي خاورميانه به سرعت  درحال ارتقا است. چناچه گزارشات نشان مي دهد درآمد امارات از بازار لجستيك  ساليانه در حال افزايش مي باشد.

با وجود دارا بودن تنها ۴ كشور به  عنوان كشورهاي هم مرز زميني يا دريايي، كشور امارات پيشرو و ارائه خدمات  تجاري، مالي و لجستيكي است كه آن را تبديل به يك هاب تجاري منطقه اي و بلكه  بين المللي به عنوان رابط بين جهان شرق و غرب نموده است.

گزارش  فراست و سوليوان نشان مي دهد كه رشد كلي بازار لجستيك در امارات تا حد قابل  زيادي مرهمون توسعه امارات دبي به عنوان هاب تجاري است.

مزيت دبي  موقعيت جغرافيايي آن و قابليت دسترسي آن توسط كشورهايي چون هند و چين و  همچنين سرمايه گذاري هاي عظيم در زيرساخت هاي لجستيكي اين منطقه است. مورد  ديگر مزيت هزينه اي امارات است كه از پايين ترين سطح متوسط هزينه هاي  لجستيكي دنيا برخوردار است.

source: واردات كالا از امارات



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , آموزش واردات کالا , واردات کالا از امارات , واردات کالا از دبی , مراحل واردات کالا ,
تاریخ : 1 / 8 / 1399
بازدید : 159
نویسنده : نیکزاد

براي اجازه ترخيص كالا از گمرك، فرد صادر يا وارد كننده كالا مستلزم اين است كه پرداخت هايي را انجام دهد. مهمترينِ اين پرداخت ها، متعلق است به حقوق ورودي كالا.

نرخ حقوق ورودي معادل ۴ درصد ارزش گمركي كالاها تعيين مي شود. به مجموع اين دريافتي و سود بازرگاني، حقوق ورودي اطلاق مي شود.

اما دولت بر روي يكسري از كالاها معافيت هايي قرار داده است. اطلاع از اين معافيت ها مي تواند در كاهش يا به صر=فر رسيدن نرخ حقوق ورودي كالاي مرتبط تاثير گذار باشد. معافيت ها مربوط به ماده ۱۱۹ قانون امور گمركي مي باشد كه شامل موارد زير هستند:

معافيت هاي گمركي

  • كالاهاي مورد استفاده رسمي ماموران سياسي و كنسولي خارجي. يا نمايندگان سازمان ملل و موسسات تخصصي وابسته به آنها. همچنين سفرا و نمايندگان سازمان ملل.
  • عبور خارجي، مرجوعي، انتقالي، توان بري (كابوتاژ، ورود موقت و صادرات)، ورود موقت براي پردازش.
  • اسباب سفر و اسيا شخصي مستعمل همراه مسافران ورودي به كشور.
  • لوازم خانه و اشيا شخصي ايرانيان مقيم خارجه كه براي اقامت به ايران برمي گردند.
  • وسايل و ابزار دستي ايرانيان و خارجيان كه به ايران مي آيند.
  • اشيا شخصي و اثاثيه منزل و ابزار كار مستعمل ايرانياني كه در كشورهاي خارجي فوت مي شوند.
  • هدايايي كه از طرف دولت ها رسما به اتباع ايراني داده مي شود. همچنين هداياي دولت و اشخاص به موسسات، وزارتخانه ها، … .
  • اشيا باستاني مربوط به ميراث، فرهنگ و تمدن ايران.
  • اشيايي كه به منظور تشكيل آرشيوها، موزه ها، نمايشگاه هاي فرهنگي و هنري، كتابخانه ها، آموزش سمعي و بصري و هنري، مبادلات فرهنگي و هنري، تعمير و مرمت آثار باستاني توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي وارد كشور  مي شود.

مطالعه بيشتر: ترخيص كالا

  • اشيا عتيقه مربوط به ميراث فرهنگ و تمدن ساير كشورها كه براي ايجاد د تكميل موزه هاي عمومي وارد كشور مي شود.
  • ظروف عادي و لفاف هاي متعارف بيروني كالاي وارده، همچنين قرقره و تكيه هاي همانند به كالاي وارده.
  • مقدار سوخت مصرفي وسايل نقيله در ورود و خروج از كشور.
  • نتاج دام هايي كه براي تعليف از كشور خارج يا به كشور وارد شده، پس از تعليف باز مي گردد.
  • نمونه هاي تجاري بي بها.
  • مدال ها و نشان هايي كه از طرف دولت ها و موسسات خارجي بين المللي رسما به اطباع ايران اعطا مي شود.
  • لوازم امدادي اهدايي به جمعيت هلا احمر جمهوري اسلامي ايران.
  • اقلام عمده دفاعي.

soutce: معافيت هاي گمركي



:: موضوعات مرتبط: ترخیص کالا , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , آموزش ترخیص کالا , آموزش صادرات کالا , معافیت گمرکی , مراحل ترخیص کالا ,

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آموزش واردات کالا و محصول و آدرس tepbusiness.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com