عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 23 / 10 / 1399
بازدید : 171
نویسنده : نیکزاد

همانطور که می دانید و در کلاس های آموزش واردات کالا، صادرات و ترخیص کالا هایمان هم گفته ایم، نرخ حقوق ورودی در از مهمترین هزینه ها در امر تجارت می باشد.

هر کالای که وارد مرز گمرکی هر کشوری که وارد می شود، موظف به پرداخت حقوق ورودی می شود. این نرخ ورودی انواع مختلفی دارد که توسط دولت و گمرک تعیین می شود.

 نرخ حقوق ورودی ارزشی

نرخ حقوق ورودی ارزشی برحسب درصدی از ارزش کالای وارداتی تعریف می شود، نرخ حقوق ورودی اکثر کالا ها در جدول مقررات صادرات و واردات، ارزشی است. برای محاسبه حقوق ورودی از ارزش CIF استفاده می شود.

حقوق ورودی، واردات قطعی، اعتبار اسنادی، براتی، بدون انتقال ارز، واردات در مقابل صادرات اخذ می شود. از واردات موقت و ترانزیت خارجی سپرده دریافت می شود.

 قانون امور گمرکی

میزان تضمین برای ورود موقت کالاهای مجاز معادل حقوق ورودی متعلقه و برای سایر کالاها معادل حقوق ورودی متعلقه به علاوه نصف تا سه برابر ارزش کالا است که حسب مورد توسط گمرک محاسبه می شود.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از گمرک شهریار

ارزش کالای ورودی در گمرک در همه موارد عبارت است از: بهای سیف، بهای خرید کالا در مبدا به اضافه هزینه بیمه و حمل و نقل، کلیه هزینه های مربوط به افتتاح اعتبار یا واریز بروات و همچنین حق استفاده از امتیاز، نقشه مدل، علامت بازرگانی و سایر حقوق مشابه مربوط به کالا و سایر هزینه هایی که به آن تا ورود به اولین دفتر گمرکی تعلق می گیرد.

این هزینه ها از روی سیاهه خرید یا سایر اسناد تسلیمی صاحب کالا و بر اساس نرخ ارز و برابر بهای اعلام شده از طرف بانک مرکزی ایران در روز تسلیم اظهارنامه خواهد بود.

حقوق ورودی و هزینه های انجام خدمات بدون توجه به نو یا مستعمل بودن کالا، طبق  ماخذ  مقرر به وسیله گمرک یا اشخاص ارائه دهنده خدمات به پول رایج ملی وصول می شود. به عبارت دیگر نرخ حقوق ورودی به مبدا نو و یا مستعمل بودن کالا بستگی ندارد.

source: تعرفه و حقوق گمرکی



:: موضوعات مرتبط: ترخیص کالا , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , ترخیص کالا , تعرفه گمرکی , حقوق ورودی , ارزش گمرکی چیست , حقوق گمرکی ,
تاریخ : 17 / 10 / 1399
بازدید : 129
نویسنده : نیکزاد

در امر تجارت های بین المللی، اصول مهمی در آموزش صادرات کالا هستند که هر تاجری باید از آنها اطلاع داشته باشد. در مقالات قبل درمورد معافیت ها در زمان ترخیص کالا صحبت کرده ایم.

در این مقاله قصد داریم به قانون های معافیت پرداخت عوارض های صادراتی کالا از سمت وزارتخانه های مربوطه جمهوری اسلامی ایران تعیین شده اند، بپردازیم.

اطلاع از این قوانین می تواند امر صادرات کالا را تسهیل کند، با مشکل روبه رو نکند، یا هزینه های صادرات کالا را تا جای ممکن کاهش دهد.

قوانین معافیت پرداخت عوارض کالاهای صادراتی

ماده واحده از تاریخ تصویب این قانون، صادرات کالا و خدمات از پرداخت هرگونه عوارض معاف است. و هیچ یک از وزارتخانه ها، سازمان ها، نهادها، دستگاه های اجرایی، شهرداری ها و شوراهای محلی، استانی و کشوری که مطابق قوانین و مقررات حق و وضع و اخذ عوارض را دارند، مجاز نیستند از کالاها و خدماتی که صادر می شوند عوارض اخذ نمایند یا مجوز اخذ آن را صادر کنند.

تبصره ۱: آیین نامه اجرایی این قانون به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت ظرف مدت ۲ ماه پس از تاریخ ابلاغ این قانون به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از گمرک شهریار

 بند (ب)  ماده ۱۰۴ قانون برنامه پنجم توسعه کشور

این بند اخذ هرگونه مالیات و عوارض از صادرات کالاهای غیر نفتی و خدمات در طول برنامه ممنوع است.

به منظور ارتقاء سطح کیفی کالاهای صنعتی تولید، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور مکلف است در لوایح بودجه سنواتی اعتبار موضوع تبصره (۲) مده (۳) قانون را در قبل اعتبارات وزارت صنایع و معادن پیش‌بینی و منظور نماید. تا توسط وزارت مذکور برای اجرای پروژه های تحقیق و توسعه کالاهای صنعتی به مصرف برسد.

وزارت صنایع و معادن مکلف است فهرست کالاها و تولیداتی را که حفظ تولید و اشتغال آنها مستلزم تعیین تعرفه مناسب می باشد، تهیه و به هیات وزیران پیشنهاد نماید. اتخاذ تصمیم در خصوص تعرفه این قبیل کالاها بنا به پیشنهاد وزارت مذکور خواهد بود.

source: قانون معافيت صادرات كالا



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , آموزش صادرات کالا , معافیت صادرات , معافیت مالیاتی صادرات , قوانین معافیت واردات ,
تاریخ : 11 / 10 / 1399
بازدید : 148
نویسنده : نیکزاد

در بحث تجارت و ترخیص کالا های صادراتی و وارداتی، هر کالایی که وارد گمرک کشورها می شود، ارزش گذاری  می شود. ارزش گذاری کالا بسته به صادراتی یا وارداتی بودن آن متفاوت است.

همچنین  ارزش گذاری کالاها در هر کشوری مخصوص قوانین همان کشور می باشد. علاوه بر  این قوانین، نوع کالا، شرایط ورود و خروج کالا، … بر روی ارزش گذاری کالا  تاثیر مستیم می گذارند.

ارزش کالای ورودی

ارزش گمرکی کالای  ورودی در همه موارد عبارت است از ارزش بهای خرید کالا در مبدا، به اضافه  هزینه بیمه و حمل­ و­نقل (سیف) به اضافه سایر هزینه هایی که به آن کالا تا  ورود به نخستین دفتر گمرکی تعلق میگیرد. این ارزش از روی سیاهه خرید یا  سایر اسناد تسلیمی صاحب کالا تعیین میشود و بر اساس برابری نرخ ارز اعلام  شده توسط بانک مرکزی در روز اظهار است.

تبصره۱: در تعیین ارزش گمرکی، موارد ذیل، درصورت پرداخت افزوده میشود:

الف- حقوق مالکیت معنوی

ب- هزینه های طراحی و مهندسی در سایر کشورها

پ- ظروف و محفظه ها

ت- مواد، قطعات و تجهیزات به کار رفته در تولید کالای وارده و تامین شده توسط خریدار

ث- هر بخش از عواید فروش مجدد و عواید واگذاری تعلق گرفته به فروشنده به طور مسقیم یا غیرمستقیم.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از گمرک شهریار

تبصره۲: چناچه ارزش گمرکی کالای ورودی از قیمت مندرج در اسناد ارائه شده متمایز باشد، شامل هزینه ها یا موارد زیر نمیشود:

لف- هزینه ساخت، نصب، سوار کردن، نگهداری یا کمک فنی درمورد کالاهایی مانند دستگاه ها، ماشین آلات و تجهیزات صنعتی پس از ورود آنها.

ب- هزیینه حمل و نفل پس از ورود کالا.

پ- هزینه سود متداول ناشی از تامین مالی خرید کالای وارده توسط فروشنده یا شخص ثالث.

ت- هزینه اقدامات خریدار خارج از شرایط انجام معامله، مانند فعالیت های بازاریابی برای کالا.

ث- حق تکثیر و تولید داخلی کالای وارده.

ج-  ارزش یا هزینه اطلاعات و دستور العمل های ضبط شده در نرم افزار یا روی  حاملین اطلاعات مانند دیسکت، لوح فشرده و مشابه آن برای استفاده در رایانه.  در این موارد ارزش حامل خام محاسبه میشود.

تبصره: اطلاعات و دستور  العمل ها شامل ضبط های صدایی، سینمایی، ویدویی، نرم افزارهای تجاری و  همچنین حاملین اطلاعات، شامل مدارهای مجتمع، نیمه هادی و وسایل مشابه از  این حکم مستثنی است.

source: ارزش و حقوق ورودی كالا



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , ترخیص کالا , آموزش صادرات کالا , قوانین گمرکی ایران , ارزش کالای وارداتی ,
تاریخ : 6 / 10 / 1399
بازدید : 130
نویسنده : نیکزاد

از اصول مهم آموزشی در کلاس های آموزش صادرات و واردات کالا، تجزیه و تحلیل رقبا در بازار هدف می باشد. به هر میزان که  این تجزیه و تحلیل دقیق تر انجام شود، صادرات و واردات کالا به بازار هدف  مقصد، موفق تر صورت می گیرد.

برای دسترسی دقیق به شناخت رقبا و تحلیل  آنها نیاز است یکسری اقداماتی انجام شود. که درنتیجه، این اطلاعات جمع  آوری شده و در جدول های متفاوتی درج شوند.

یکی از این جدول ها SWOT می باشد. با کامل کردن جدول SWOT می توان به راحتی، رقبا را آنلایز کرده و در بازار از آنها پیشی گرفت.

نمودار SWOT چیست؟

نمودار  SWOT نموداری است که در آن رقیب تجاری را از لحاظ نقاط قوت و ضعف، فرصت ها  و تهدیدها مورد بررسی قرار می گیرد. برای درک بهتر این موضوع هریک را به  طور جداگانه مورد بررسی قرار داده ایم.

نقاط قوت (Strenght)

– توان بالقوه چشمگیر خدمات فنی و مهندسی کشورو وجود مازاد عرضه در این زمینه.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از گمرک شهریار

– تجارب حاصل از اجرای طرح های عمرانی و حضور ممتد کشور در برخی از صنایع مهم.

– رشد چشم گیر فارغ التحصیلان رشته های فنی مهندسی و دانشجویان شاغل به تحصیل در این رشته ها.

– نفوذ در برخی از بازارهای خارجی و تجارب حال از حضور در این بازارها.

نقاط ضعف (Weakness)

–  ضعف های موجود در شاخه خدمات فنی و مهندسی کشور، از قبیل کوچک بودن  اندازه، نداشتن توان مالی، عدم توزیع مناسب شرکت ها و نامتجانس بودن حوزه  های تخصصی، رقابت شرکت های تولیدی و غیره.

فرصت ها (Opportunities)

– بازار رو به گسترش خدمات فنی و مهندسی در سطح جهان و به ویژه کشورهای آسیایی و خاورمیانه.

– وجود روابط مناسب یا  رو به بهبود با بسیاری از کشورهای بازارهای خدمات فنی و مهندسی همسایه.

تهدید ها (Threats)

– وجود رقیبان بزرگ و توانمند در بازارهای جهانی و سهم بالای آنها در بازار.

– توسعه نیافتگی، بی ثباتی و نبودن توان مالی در بخش شایان توحهی از بازارهای هدف برای صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران.

source: تحليل SWOT



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , آموزش صادرات کالا , انتخاب بازار هدف , تحلیل SWOT , ماتریس SWOT ,
تاریخ : 1 / 10 / 1399
بازدید : 122
نویسنده : نیکزاد

در مقاله قبل گفتيم افرادي كه تمايل به انجام تجارت هاي بين المللي دارند، در مرحله اول نياز به آموزش واردات، صادرات و ترخيص كالا دارند. علاوه بر آموزش، هر فرد يا شركتي كه قصد انجام اين چنين امور را دارد، بايد مدارك لازم براي اجازه صادرات و واردات هم، به نام آن فرد يا شركت صادر شده باشد.

همچنين در بخش اول اين مقاله درمورد كارت بازرگاني و كالاهايي كه واردات آنها به كشور ممنوع مي باشد توضيح داديم. حال به بررسي بقيه موارد مي پردازيم.

صادرات كالهاي مستعمل ساخت ايران، نياز به اخذ مجوز ندارند. صادرات كالاهاي مستعمل مشمول پرداخت مشوق صادراتي نمي گردد. نحوه ارزش گذاري، تعيين قيمت پايه صادراتي براي اين قبيل كالاها در موارد خاص، به شكل محموله اي تعيين قيمت مي گردند.

شرايط صدور كالاهاي صادراتي آرايشي و بهداشتي

صادرات مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي نياز به گواهي بهداشت از حوزه (معاون غذا و دارو توابع استاني) وزارت بهداشت ندارد.

درمورد كالاهيي كه كشور مقصد گواهي بهداشت را شرط ورود كالا از ايران اعلام نموده است، براي تسريع در امر صادرات، با هماهنگي وزارت امور خارجه، صدور گواهي بهداشت لاتين به كليه دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور واگذار گرديده است.

مطالعه بيشتر: ترخيص كالا از فرودگاه امام خميني

شرايط صدور گواهي بهداشت نباتي

گواهي مذكور توسط سازمان حفظ نباتات وابسته به وزارت كشاورزي صادر مي گردد. طبق ماده ۱۸ آيين نامه اجرايي قانون حفظ نباتات، فراورده هاي نباتي كه از ايران به كشورهاي خارج صادر مي شود، به وسيله كارشناسان قرنطيه بررسي مي شوند. درصورت سلامت كالا، گواهي بهداشت نباتي صادر مي شود.

شرايط صدور گواهي بهداشت دامي

گواهي مذكور توسط سازمان دام پزشكي كشور صادر مي شود. طبق ماده ۷ قانون دام پزشكي كشور مصوب ۱۳۵۰، صدور و ورود هر نوع دام زنده، تخم مرغ نطفه دار، اسپرم دام، فراورده هاي خام دامي، داروها، واكسن ها، سرم ها، مواد بيولوژيكي و مواد ضدعفوني كننده، سموم دامپزشكي و مواد غذايي متراكم و مكمل غذايي دام و داروهايي كه براي ساخت مواد نامبرده مورد نياز است بايد با موافقت وزارت جهاد سازندگي (سازمان دام پزشكي كشور) صورت گيرد.

source: صادرات كالاهای بهداشتی و دامی



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , آموزش صادرات کالا , مراحل صادرات کالا , چگونه صادرات کنیم , قوانین واردات کالا ,

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آموزش واردات کالا و محصول و آدرس tepbusiness.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com