عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 27 / 5 / 1399
بازدید : 181
نویسنده : نیکزاد

اگر دستي در تجارت داريد و تصميم گرفته ايد به امر صادارت كالا مبادرت  ورزيد، بايد قبل از انجام صادرات از شرايط و قوانين آن اطلاع پيدا كنيد.  درنتيجه بهترين راه براي آگاهي از اين قوانين و مراحل صادرات و واردات  مراجعه به كلاس هاي آموزش صادرات كالا است.

زيرا  درصورت رعايت نكردن قوانين يا اطلاع نداشتن از آنها، صادرات كالا مي تواند  ضررهاي جبران ناپذيري را هم به اقتصاد كشور و هم به شخص يا شركت صادر  كننده كالا وارد كند. يا حتي اگر قبلا صادارت كالا انجام داده ايد، بايد  بدانيد قوانين مربوط به صادرات كالا بر اساس شرايط اقتصادي و سياسي كشور  مدام درحال تغيير است. پس بايد خودتان را با قوانين صادرات كالا به روز  رساني كنيد.

براي اطلاع از قوانين صادرات كالا و نحوه ترخيص كالا از  مرز گمركي كشور مطالعه قانون مقررات صادرات و واردات بهترين راه است. اين  قانون داراي ۴۸ ماده قانوني، ۴۵ تبصره و ۱۴ بند مي باشد. توجه داشته باشيد  صادرات كالا، واردات كالا و ترخيص كالا هركدام قوانين مربوط به خود را  دارند. بنابراين در زمان مطالعه قانون صادرات و واردات به قوانين بخش  مربوطه توجه كنيد.

هر قانوني كه به تصويب مجلس اسلامي مي رسد، براي  نحوه انجام آن، آيين نامه هايي به تصويب مي رسانند. پس بعد از مطالعه  قوانين صادرات بايد آيين نامه هاي اجرايي آن را مطالعه نماييد. در آيين  نامه نكات كامل تر و دقيق تري آمده است كه اطلاع از آنها مي تواند كمك  شاياني به شما كند. آيين نامه صادرات و واردات داراي ۴۶ ماده مي باشد.

قوانين و مقررات صادرات كالا مربوط مي شود به: قانون امور گمركي، قانون مبارزه با قاچاق كالا و ارز و  آيين‌نامه آن، قوانين و تعرفه ‌هاي گمركي، كنوانسيون ‌ها و قراردادهاي  بين‌المللي حمل ‌و نقل كالا، قوانين پولي و بانكي كشور، قانون داوري تجاري  بين‌المللي، … .

پس براي موفقيت بيشتر در امر صادرات و ترخيص كالا  اين قوانين و آيين نامه ها را به دقت بررسي كنيد. و در هر مرحله اي كه دچار  مشكل شديد با كارشناسان اين حوزه مشورت كنيد. همچنين قبل از هركاري به اخذ  كارت بازرگاني اقدام كنيد. زيرا بدون اين كارت شما اجازه صادرات يا واردات  را نداريد.

source: قوانين صادرات كالا



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش صادرات کالا , تجارت طلایی , مراحل صادرات کالا , آموزش صادرات , صفر تا صد صادرات ,
تاریخ : 22 / 5 / 1399
بازدید : 170
نویسنده : نیکزاد

به آزادسازي قانوني هر نوع كالايي اعم از صادراتي يا وارداتي ترخيص كالا گفته مي شود. در همه كشورها از جمله ايران كالاهايي كه از مرزهاي كشور  عبور مي كند، بايد وارد گمرك شده تا به صورت قانوني و نه قاچاق، كالا وارد  يا صادر شود. به عبارت ديگر براي ترخيص كالا بايد به اداره گمرك كشور  مراجعه كرد.

سپس با انجام مراحل اداري و ارائه استاد و مدارك مهم و  ضروري اجازه واردات يا صادرات به فرد يا شركت درخواست كننده داده مي شود.  انجام اين مراحل پيچيدگي هاي خاص خود را دارد. اگر در امر ترخيص كالا جز  افراد تازه كار هستيد، پيشنهاد مي كنيم حتما با يك شركت معتبر در اين زمينه  مشورت كنيد.

البته ما براي آشنايي شما از روند كلي ترخيص كالا،  مراحل به اتمام رساندن آن را به صورت كلي در اين مقاله بيان مي كنيم. پس با  ما همراه باشيد.

در ابتدا به اين نكته مهم اشاره مي كنيم كه در  انجام اين مراحل و ارائه مدارك، اطلاعات را به طور كاملا صحيح تحويل دهيد.  زيرا ترخيص كالا در هر مرحله اي كه باشد، اگر مامور گمرك يا ترخيص كار با  اطلاعات اشتباهي برخورد كند، عواقب بدي براي شما به همراه دارد.

همينطور  يادتان باشد در هر مرحله اي كه به مشكل برخورديد، با شركت هاي معتبر ترخيص  كالا مشورت كنيد. يا قبل از اقدام به ترخيص كالا به كلاس هاي آموزش صادرات يا واردات كالا مراجعه كنيد. اما مراحل ترخيص كالا عبارتند از:

تنظيم اظهارنامه
دريافت كوتاژ در دايره احراز هويت و تعيين مسير
كنترل و ارزيابي كالا
اخذ مجوزهاي لازم
بررسي تعرفه و تطبيق كالا توسط كارشناس سرويس
انبار داري، بارگيري و خروج كالا از گمرك

source: مراحل ترخيص كالا از گمرك فرودگاه امام خمینی



:: موضوعات مرتبط: ترخیص کالا , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلايي , آموزش ترخيص كالا , مراحل ترخيص كالا , ترخيص كالا از گمرك , سامانه ترخيص كالا ,
تاریخ : 16 / 5 / 1399
بازدید : 212
نویسنده : نیکزاد

حوزه اقتصاد، واردات و صادرات از مهمترين مباحث به حساب مي آيند.. بنابراين براي انجام با موفقيت اين امور لازم به آموزش واردات كالا،  صادرات كالا و ترخيص كالا است. زيرا امر صادرات و واردات تاثير زياد و  مستقيم بر روي اقتصاد هر كشوري دارد. درنتيجه هرگونه اهمال يا اشتباه كاري،  نتيجه خوبي را به همراه ندارد.

قصد داريم در اين مقاله به شما  اطلاعاتي درباره مراحل انجام واردات كالا به كشور را ارائه دهيم. اما بايد  اين نكته را متذكر شويم كه براي انجام اين مراحل به تجربه نياز داريد. اگر  هم كه تجربه مناسب را نداريد حتما با كارشناسان اين حوزه مشورت كنيد.

قبل  از اقدام به هرگونه فعاليت تجاري براي واردات و صادرات، بايد از اتاق  بازرگاني كشور كارت بازرگاني تهيه كنيد. زيرا بدون اين كارت امكان فعاليت  تجاري برون مرزي را نداريد. بعد از اخذ كارت بازرگاني براي واردات هرگونه  كالا بايد مراحل زير را طي كنيد.

جستجو براي يافتن توليد كننده ي كالاي مورد نظر

اولين  مرحله براي انجام واردات، مشخص كردن كالاي وارداتي و كشور فروشنده مي  باشد. بنا به تصميم فرد يا شركت واردكننده، كالا ا از يك كشور وارد مي شود  يا از چندين كشور.

براي پيدا كردن كشور فروشنده از چندين طريق مي  توانيد عمل كنيد. يا به كشور مردنظر سفر كنيد، يا در نمايشگاه هاي بين  المللي حضو پيدا كنيد. اما بهترين و سريع ترين راه عضو شدن در سايت هاي  معتبري است كه خريداران و فروشندگان جهاني را معرفي مي كنند.

مطالعه بيشتر: مراحل صادرات كالا يا خدمات به كشورهاي ديگر

استعلام قيمت و استعلام مشخصات فني

قيمت  گذاري بر اساس نياز بازار، هزينه هاي متغير، هزينه هاي ثابت، ميزان تقاضا و  رقابت مشخص مي شود. قبل از اقدام به واردات كالاي مورد نظر، نياز به بررسي  و آناليز كالا مي باشد. براي اين كار مي توانيد از فروشنده بخواهيد  كاتالوگ يا اطلاعات مربوط به آن كالا را براي شما بفرست.

دريافت نمونه

بعد از دريافت اطلاعات براي بررسي دقيق تر كالا بايد يك نمونه از آن را خريداري كنيد. تا درصورت وجود نقص از آن اطلاع پيدا كنيد.

تصميم گيري راجع به نوع و تعداد كالا و نحوه بسته بندي آن

بعد  از اينكه تصميم گرفتيد آن كالا را به كشور وارد كنيد، بايد راجع به ميزان  سفارش، نوع سفارش و بسته بندي آن تصميم بگيريد. شما مي توانيد از فروشنده  بخواهيد كالاي مورد نظر را مناسب بازار ايران توليد و ارسال كند.

source: مراحل واردات كالا



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , ,
:: برچسب‌ها: مراحل واردات كالا , مقررات واردات كالا , آموزش واردات كالا , مراحل ثبت سفارش واردات , تجارت طلايي ,
تاریخ : 8 / 5 / 1399
بازدید : 193
نویسنده : نیکزاد

بحث صادرات کالا برای هر کشوری از مباحث بسیار مهمی می باشد. به همین  دلیل در ابتدا ما به شما توصیه می کنیم برای موفقیت در این امر، به کلاس  های آموزش صادرات کالا مراجعه کنید. زیرا برای مبادرت به امر صادارت باید خیلی دقیق و برنامه ریزی شده اقدام کنید.

به  دلیل اینکه صادارت تاثیر بسزایی بر اقتصاد جامعه و هزینه های شرکت صادر  کننده دارد.اما در این مقاله قصد داریم مراحل صادرات کالا یا خدمات را  عنوان کرده تا شما آگاهی بیشتری در ایم خصوص به دست آورید.

اگر کالا  یا خدماتی را تولید یا عرضه می کنید و تصمیم گرفته اید که این کالا یا  خدمات را به خارج از مرزهای کشور برده و آنها را در بازارهای بین المللی  عرضه کنید، برای موفقیت در این کار باید یکسری اصول را انجام دهید.

به  هر میزان که این مراحل را با دقت و موشکافی بیشتری انجام دهید، موفقیت  صادرات کالا یا خدمات خود را بیشتر تضمین می کنید. این مراحل عبارتند از:

شناخت بازار هدف

قبل  از هرکاری باید بازار بین المللی را مورد بررسی کامل قرار دهید تا متوجه  شوید، کدام کشورهای برای عرضه کالا یا خدماتتان مناسب هستند. بعد از مشخص  کردن کشورهای مقصد برای صادرات، باید بازارهای داخلی آن کشورهای را ارزیابی  کنید.

در این ارزیابی باید به مواردی مانند: راه های عرضه کالا یا  خدمات در آن کشورها، میزان تقاضا برای کالا یا خدمات شما، راه های اثرگذاری  بیشتر در مخاطب کشورهای مقصد برای فروش بیشتر، شناختن رقبای داخلی و خارجی  در کشورهای مقصد، …. توجه کنید.

کسب مجوزهای لازم برای صدور کالا یا خدمات

بعد از آنالیز بازارِ مقصد برای صادارت کالا،  باید اقدام به دریافت مجوزهای لازم کنید. برای کسب این مجوزها باید به  ارگان یا وزرات خانه مرتبط با کالا یا خدمات خود مراجعه کنید. برای متال  اگر قصد صادرات یک محصول کشاورزی را دارید، برای اخذ مجوز باید به وزارت  کشاورزی مراجعه نمایید.

تعیین قیمت صادراتی توسط کمیسیون نرخ گذاری

شرکت  یا فرد صادر کننده با درنظر گرفتن تمامی هزینه ها باید به کمیسیون نرخ  گذاری کشور مراجعه کرده تا قیمت نهایی برای کالا یا خدمات صادراتی تعیین  شود. این هزینه ها شامل هزینه تولید، بسته بندی و ارسال کالا و هزینه های  مربوط به گمرک کشور می باشد.

source: صفر تا صد صادرات



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش صادرات کالا , مراحل صادرات کالا , آموزش واردات کالا , تجارت طلایی , صفر تا صد صادرات ,
تاریخ : 2 / 5 / 1399
بازدید : 206
نویسنده : نیکزاد

امروزه بحث آموزش صادرات و واردات، خيلي داغ است. به طبع با باز شدن حرف از صادرات و واردات، سخن  از ترخيص كالا هم به ميان مي آيد. اما اگر اين سوال برايتان پيش آمده كه  ترخيص كالا چيست؟ يا مدارك لازم براي ترخيص كالا چيست؟ با ما همراه باشيد.

ترخيص  كالا يعني خارج يا آزاد كردن كالا از مرز گمركي كشور توسط صاحب كالا يا  نماينده قانوني كالا به منظور صادرات يا واردات. ترخيص كالا چه براي صادرات  و چه براي واردات نيازمند يكسري تشريفات كمرگي مي باشد. اين تشريفات شامل  ثبت و ارائه مدارك و اطلاعات كامل درباره كالا، فروشنده، خربدار و تمام  هزينه ها مي باشد.

تشريفات گمركي توسط صاحب كالا يا نماينده آن به  ترخيص كار ارائه مي شود. ترخيص كار به فردي گفته مي شود كه مسئول ترخيص  كالا در گمرك مي باشد. قطعا ترخيص هيچ كالاي وارداتي يا صادراتي بدون انجام  قوانين و مقررات مربوط به آن، امكان پذير نيست.

در زمان تحويل كالا  به گمرك يا خارج كردن كالا از آن، صاحب كالا يا نماينده آن ملزم به ارائه  مداركي مي باشد. اگر هريك از اين مدارك به هر دليلي ناقص باشند، اجازه  ترخيص كالا داده نمي شود. بنابراين قبل از مراجعه به گمرك بايد از كامل  بودن مدارك و اطلاعات مربوط به تشريفات ترخيص كالا مطمئن شد.

خوشبختانه  ارائه يكسري مدارك به صورت الكترونيكي امكان پذير است. مواردي كه در بالا  عنوان شد مدارك ضروري هستند، اما علاوه بر اين مدارك، يكسري مدارك ديگر  مانند ماليات، حقوق گمركي، سود بازرگاني، …  هم هستند كه بايد در زمان  ترخيص كالا به ترخيص كار ارائه شود. اين نكته را فراموش نكنيد كه ممكن است  قوانين ترخيص كالا در هر كشور متفاوت باشد.

source: ترخيص كالا چيست؟



:: موضوعات مرتبط: ترخیص کالا , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , ترخیص کالا , مراحل ترخیص کالا , آموزش واردات , آموزش صادرات , مراحل ترخیص کالا از گمرک ,

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آموزش واردات کالا و محصول و آدرس tepbusiness.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com