عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 16 / 5 / 1399
بازدید : 214
نویسنده : نیکزاد

حوزه اقتصاد، واردات و صادرات از مهمترين مباحث به حساب مي آيند.. بنابراين براي انجام با موفقيت اين امور لازم به آموزش واردات كالا،  صادرات كالا و ترخيص كالا است. زيرا امر صادرات و واردات تاثير زياد و  مستقيم بر روي اقتصاد هر كشوري دارد. درنتيجه هرگونه اهمال يا اشتباه كاري،  نتيجه خوبي را به همراه ندارد.

قصد داريم در اين مقاله به شما  اطلاعاتي درباره مراحل انجام واردات كالا به كشور را ارائه دهيم. اما بايد  اين نكته را متذكر شويم كه براي انجام اين مراحل به تجربه نياز داريد. اگر  هم كه تجربه مناسب را نداريد حتما با كارشناسان اين حوزه مشورت كنيد.

قبل  از اقدام به هرگونه فعاليت تجاري براي واردات و صادرات، بايد از اتاق  بازرگاني كشور كارت بازرگاني تهيه كنيد. زيرا بدون اين كارت امكان فعاليت  تجاري برون مرزي را نداريد. بعد از اخذ كارت بازرگاني براي واردات هرگونه  كالا بايد مراحل زير را طي كنيد.

جستجو براي يافتن توليد كننده ي كالاي مورد نظر

اولين  مرحله براي انجام واردات، مشخص كردن كالاي وارداتي و كشور فروشنده مي  باشد. بنا به تصميم فرد يا شركت واردكننده، كالا ا از يك كشور وارد مي شود  يا از چندين كشور.

براي پيدا كردن كشور فروشنده از چندين طريق مي  توانيد عمل كنيد. يا به كشور مردنظر سفر كنيد، يا در نمايشگاه هاي بين  المللي حضو پيدا كنيد. اما بهترين و سريع ترين راه عضو شدن در سايت هاي  معتبري است كه خريداران و فروشندگان جهاني را معرفي مي كنند.

مطالعه بيشتر: مراحل صادرات كالا يا خدمات به كشورهاي ديگر

استعلام قيمت و استعلام مشخصات فني

قيمت  گذاري بر اساس نياز بازار، هزينه هاي متغير، هزينه هاي ثابت، ميزان تقاضا و  رقابت مشخص مي شود. قبل از اقدام به واردات كالاي مورد نظر، نياز به بررسي  و آناليز كالا مي باشد. براي اين كار مي توانيد از فروشنده بخواهيد  كاتالوگ يا اطلاعات مربوط به آن كالا را براي شما بفرست.

دريافت نمونه

بعد از دريافت اطلاعات براي بررسي دقيق تر كالا بايد يك نمونه از آن را خريداري كنيد. تا درصورت وجود نقص از آن اطلاع پيدا كنيد.

تصميم گيري راجع به نوع و تعداد كالا و نحوه بسته بندي آن

بعد  از اينكه تصميم گرفتيد آن كالا را به كشور وارد كنيد، بايد راجع به ميزان  سفارش، نوع سفارش و بسته بندي آن تصميم بگيريد. شما مي توانيد از فروشنده  بخواهيد كالاي مورد نظر را مناسب بازار ايران توليد و ارسال كند.

source: مراحل واردات كالا



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , ,
:: برچسب‌ها: مراحل واردات كالا , مقررات واردات كالا , آموزش واردات كالا , مراحل ثبت سفارش واردات , تجارت طلايي ,
تاریخ : 8 / 5 / 1399
بازدید : 195
نویسنده : نیکزاد

بحث صادرات کالا برای هر کشوری از مباحث بسیار مهمی می باشد. به همین  دلیل در ابتدا ما به شما توصیه می کنیم برای موفقیت در این امر، به کلاس  های آموزش صادرات کالا مراجعه کنید. زیرا برای مبادرت به امر صادارت باید خیلی دقیق و برنامه ریزی شده اقدام کنید.

به  دلیل اینکه صادارت تاثیر بسزایی بر اقتصاد جامعه و هزینه های شرکت صادر  کننده دارد.اما در این مقاله قصد داریم مراحل صادرات کالا یا خدمات را  عنوان کرده تا شما آگاهی بیشتری در ایم خصوص به دست آورید.

اگر کالا  یا خدماتی را تولید یا عرضه می کنید و تصمیم گرفته اید که این کالا یا  خدمات را به خارج از مرزهای کشور برده و آنها را در بازارهای بین المللی  عرضه کنید، برای موفقیت در این کار باید یکسری اصول را انجام دهید.

به  هر میزان که این مراحل را با دقت و موشکافی بیشتری انجام دهید، موفقیت  صادرات کالا یا خدمات خود را بیشتر تضمین می کنید. این مراحل عبارتند از:

شناخت بازار هدف

قبل  از هرکاری باید بازار بین المللی را مورد بررسی کامل قرار دهید تا متوجه  شوید، کدام کشورهای برای عرضه کالا یا خدماتتان مناسب هستند. بعد از مشخص  کردن کشورهای مقصد برای صادرات، باید بازارهای داخلی آن کشورهای را ارزیابی  کنید.

در این ارزیابی باید به مواردی مانند: راه های عرضه کالا یا  خدمات در آن کشورها، میزان تقاضا برای کالا یا خدمات شما، راه های اثرگذاری  بیشتر در مخاطب کشورهای مقصد برای فروش بیشتر، شناختن رقبای داخلی و خارجی  در کشورهای مقصد، …. توجه کنید.

کسب مجوزهای لازم برای صدور کالا یا خدمات

بعد از آنالیز بازارِ مقصد برای صادارت کالا،  باید اقدام به دریافت مجوزهای لازم کنید. برای کسب این مجوزها باید به  ارگان یا وزرات خانه مرتبط با کالا یا خدمات خود مراجعه کنید. برای متال  اگر قصد صادرات یک محصول کشاورزی را دارید، برای اخذ مجوز باید به وزارت  کشاورزی مراجعه نمایید.

تعیین قیمت صادراتی توسط کمیسیون نرخ گذاری

شرکت  یا فرد صادر کننده با درنظر گرفتن تمامی هزینه ها باید به کمیسیون نرخ  گذاری کشور مراجعه کرده تا قیمت نهایی برای کالا یا خدمات صادراتی تعیین  شود. این هزینه ها شامل هزینه تولید، بسته بندی و ارسال کالا و هزینه های  مربوط به گمرک کشور می باشد.

source: صفر تا صد صادرات



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش صادرات کالا , مراحل صادرات کالا , آموزش واردات کالا , تجارت طلایی , صفر تا صد صادرات ,
تاریخ : 2 / 5 / 1399
بازدید : 208
نویسنده : نیکزاد

امروزه بحث آموزش صادرات و واردات، خيلي داغ است. به طبع با باز شدن حرف از صادرات و واردات، سخن  از ترخيص كالا هم به ميان مي آيد. اما اگر اين سوال برايتان پيش آمده كه  ترخيص كالا چيست؟ يا مدارك لازم براي ترخيص كالا چيست؟ با ما همراه باشيد.

ترخيص  كالا يعني خارج يا آزاد كردن كالا از مرز گمركي كشور توسط صاحب كالا يا  نماينده قانوني كالا به منظور صادرات يا واردات. ترخيص كالا چه براي صادرات  و چه براي واردات نيازمند يكسري تشريفات كمرگي مي باشد. اين تشريفات شامل  ثبت و ارائه مدارك و اطلاعات كامل درباره كالا، فروشنده، خربدار و تمام  هزينه ها مي باشد.

تشريفات گمركي توسط صاحب كالا يا نماينده آن به  ترخيص كار ارائه مي شود. ترخيص كار به فردي گفته مي شود كه مسئول ترخيص  كالا در گمرك مي باشد. قطعا ترخيص هيچ كالاي وارداتي يا صادراتي بدون انجام  قوانين و مقررات مربوط به آن، امكان پذير نيست.

در زمان تحويل كالا  به گمرك يا خارج كردن كالا از آن، صاحب كالا يا نماينده آن ملزم به ارائه  مداركي مي باشد. اگر هريك از اين مدارك به هر دليلي ناقص باشند، اجازه  ترخيص كالا داده نمي شود. بنابراين قبل از مراجعه به گمرك بايد از كامل  بودن مدارك و اطلاعات مربوط به تشريفات ترخيص كالا مطمئن شد.

خوشبختانه  ارائه يكسري مدارك به صورت الكترونيكي امكان پذير است. مواردي كه در بالا  عنوان شد مدارك ضروري هستند، اما علاوه بر اين مدارك، يكسري مدارك ديگر  مانند ماليات، حقوق گمركي، سود بازرگاني، …  هم هستند كه بايد در زمان  ترخيص كالا به ترخيص كار ارائه شود. اين نكته را فراموش نكنيد كه ممكن است  قوانين ترخيص كالا در هر كشور متفاوت باشد.

source: ترخيص كالا چيست؟



:: موضوعات مرتبط: ترخیص کالا , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , ترخیص کالا , مراحل ترخیص کالا , آموزش واردات , آموزش صادرات , مراحل ترخیص کالا از گمرک ,
تاریخ : 27 / 4 / 1399
بازدید : 205
نویسنده : نیکزاد

واردات نقطه مقابل صادرات مي باشد. صادرات يعني خارج كردن يك كالا يا خدمات از مرز گمركي كشور خود و واردات يعني وارد كردن كالا يا خدماتي از كشور هاي ديگر به كشور خود. به عبارت  ديگر واردات يعني توليد كالا يا خدماتي در يك كشور مبدا و وارد كردن آن  كالا در يك يا چندين كشور مقصد.

واردات به دليل نبود آن كالا يا  خدمات در كشور مقصد صورت مي گيرد. حال نبود آن كالا يا خدمات دلايل متعددي  دارد. از جمله نبود نيروي متخصص، نبود دستگاه هاي صنعتي، نوع منطقه  جغرافيايي كه كشور مقصد در آن قرار دارد، وارد كردن آن كالا از توليد آن در  كشور از نظر اقتصادي به صرفه تر است، … .

براي درك بهتر اين موضوع،  آن را بازتر مي كنيم. براي مثال كشور خودمان ايران به دليل نداشتن آب و  هواي مناسب كشت قهوه، قهوه را وارد مي كند. بسياري از كشورهاي دنيا به دليل  نداشتن ذخاير نفتي و گازي، اين منابع طبيعي را به كشورشان وارد مي كنند.  كشور اسپانيا زعفران وارد مي كند، كشور چين آهن و سنگ آهن، آمريكا نوعي  ميگو، … .

لازم است در اينجا به اين نكته اشاره كنيم كه صادرات و  واردات ذخاير طبيعي مانند نفت و گاز، از اولين كالاهاي صادراتي و وارداتي  در دنيا مي باشند، كه جنبه سياسي هم دارند.

صادرات و واردات كالا و  خدمات تاثير مستقيم و زيادي بر روي اقتصاد هر كشوري دارد. هرچقدر ميزان  صادرات يك كشور بيشتر و واردات آن كمتر باشد، از اقتصاد بهتري برخوردار مي  باشد. بر همين اساس كشورهاي توسعه يافته توجه ويژه اي بر امر آموزش واردات دارند، زيرا نمي توان بدون تحقيق و بررسي به واردات يك كالا اقدام شود.

قبل  از واردات كالا بايد يكسري اصول را رعايت كرد. مهم ترينِ اين اصول بررسي  بازار داخل كشور است. اين كه بازار به چه كالا و خدماتي نياز دارد، به چه  ميزان بايد اين كالا و خدمات را وارد شود، چه زماني كالا و خدمات را وارد  كنند، به چه صورت آنها را در بازار به فروش برسانند، …

بعد از  آناليز بازار داخلي بايد بازارهاي بين المللي را آناليز كرد. وارد كننده  بايد به دنبال پاسخ مجموعه سوالاتي كه در زير آورده مي شود، تحقيق و جست و  جو كند. سوالاتي مانند: آن كالا و خدمات را چه كشورهايي ارائه مي دهند،  براي خريد و وارد كردن آن كالا يا خدمات كدام كشور مبدا مناسب است، واردات  به چه صورتي انجام مي شود، … .

source: مقررات واردات كالا



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش واردات کالا , مراحل واردات کالا , قوانین واردات کالا , تجارت طلایی , انواع واردات کالا , مقررات واردات کالا , واردات کالا ,
تاریخ : 19 / 4 / 1399
بازدید : 200
نویسنده : نیکزاد

صادرات در معناي ساده به انتقال يا ارسال كالا يا خدماتِ كشورِ خود به ديگر كشور ها در تمام نقاط دنيا گفته مي شود. به عبارت ديگر صادرات يعني توليد كالا يا خدمات در كشور خود و به فروش رساندن آنها در بازار هاي  بين المللي براي افرايش رونق اقتصادي كشور. همچنين صادرات بايد از طريق  كمرگ هر كشوري انجام گيرد.

وجود صادرات  به منظور افزايش گردش چرخه اقتصاد هر كشوري لازم مي باشد. صادرات به حدي  مهم است كه مي توان وضعيت اقتصادي يك كشور را از ميزان صادرات آن تشخيص  داد. بر اين اساس اگر ميزان صادرات از واردات در يك كشور بيشتر باشد، نشان  دهنده اين است كه آن كشور از اقتصاد بسيار خوبي برخوردار است.

برعكس  اگر ميزان صادرات از واردات يك كشور كمتر باشد، نشان دهنده اقتصاد ضعيف آن  است. حال اگر مي پرسيد چرا صادرات با اقتصاد يك كشور رابطه اي به اين  تنگاتنگي دارد، بايد بگويم، افزايش صادرات يعني افزايش توليد كه افزايش  توليد هم باعث مي شود نيروي كار بيشتري مشغول به كار شود.

علاوه بر  اين، معاملات بين المللي معمولا با ارزهاي رايج در دنيا صورت مي گيرند.  درنتيجه افزايش صادرات، افزايش ارزي بانك مركزي را در پي دارد. افزايش ارزي  بانك مركزي هم به اين معناست كه پول بيشتري به بازار داخل كشور سرازير مي  شود. كه باز هم همين امر باعث افزايش چرخه تولي، افرايش صادرات و كنترل  تورم در يك كشور مي شود.

بر اساس همين اهميت بسيار زياد صادرات است كه بسياري از كشور ها، تمركز ويژه اي بر امر آموزش صادرات دارند.

صادرات انواع مختلفي دارد، اما دو نوع اصلي آن كه هميشه در بالاي ليست قرار مي گيرند، عبارت اند از صادرات دائم و صادرات موقت.

source: مهمترین کالای صادراتی چیست؟



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش صادرات کالا , مراحل صادرات کالا , تجارت طلایی , آموزش صادرات , صادرات کالا ,
تاریخ : 8 / 4 / 1399
بازدید : 201
نویسنده : نیکزاد

زبردست ترين مركز ترخيص كالا در كشور(بندر عباس،بندر بوشهر، فرودگاه ام خميني ، گمرك شهريار ) 

گروه بازرگاني تجارت طلايي با بهره گيري از متخصصان بازرگاني و امور گمركي و با داشتن مجوزات لازم حق العملكاري از گمرك جمهوري اسلامي (كارت حق العملكاري) و سابقه درخشان كار با بازرگانان، تجار و صاحبان صنايع و با بيش از يك دهه تجربه در امر صادرات و واردات و ترخيص انواع كالا (از جمله قطعات صنعتي، قطعات پلاستيك، كالاهاي پزشكي، لوازم الكترونيكي، صنايع دستي، صنايع سنگ و شيشه، تجهيزات اطفاء حريق و مواد اوليه كارخانجات،تيم تخصصي ترخيص لوازم خانگي،تيم تخصصي ترخيص ابزار برقي )افتخار دارد كالا ي شما را در حداقل زمان و با پاسخگويي ۲۴ ساعته  در گمركات كشور ترخيص نمايد در ذيل ليستي از خدمات مجموعه ارايه شده است:

۱-ثبت سفارش و اخذ مجوز از اداره صتعت، معدن و تجارت
۲- اخذ مجوز واردات و صادرات كالا (بهداشت، محيط زيست، غذا و دارو، انرژي هسته اي و …)
۳- اخذ گواهي هاي بازرسي و استاندارد(COI)
۴- مشاوره جهت حل اختلافات گمركي
۵- ارائه مشاوره هاي كارشناسي در زمينه ارزش و تعرفه
۶- ترانزيت داخلي و خارجي كالا
۷- صادرات موقت و دائم
۸- واردات موقت و دائم
۹- هماهنگي جهت حمل و نقل داخلي و بين‌المللي(ترانزيت داخلي و خارجي)
۱۰- گشايش اعتبار (LC و برات ارزي)
۱۱- هماهنگي جهت بهره گيري از معافيت هاي گمركي(جهت صاحبان صنايع و ديگر مشمولان)

source: خدمات ترخيص كالا



:: موضوعات مرتبط: ترخیص کالا , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلايي , آموزش صادرات , ترخيص كالا , آموزش واردات , مراحل ترخيص كالا , آموزش ترخيص كالا ,
تاریخ : 3 / 4 / 1399
بازدید : 195
نویسنده : نیکزاد

گروه بازرگانی تجارت طلایی افتخار دارد كالا و خدمات شما را مرحله به مرحله به بازارهای جهانی معرفی و صادر نماید. در ذیل گزیده ای از خدمات كه در راستای آموزش صادرات و  صادرات كالا شما ارائه می شود، معرفی می گردد:

•    تعین HS code
•    بررسی امكان صادرات محصول از بعد قانونی ومجوزات 
•    بررسی سابقه صادرات محصول و روند آن
•    بررسی كشور های وارد كننده محصول 
•    بررسی قیمت محصولات مشابه در اینترنت وبدست آوردن قیمت مناسب محصول جهت صادرات
•    بررسی رقبا موجود برای این محصول وامكان رقابت با آنها 
•    بررسی مشوق های صادراتی وتاثیر آن روی قیمت كالا
•    بررسی مصرف كنندگان محصول
•    بررسی مشتریان مستقیم یا واسط ونحوه ارتباط با آنها 
•    بررسی وانتخاب سیستم مناسب جهت فروش
•    تهیه ماتریس SWOT
•    اجرای پروژه در محیط وب 
•    تهیه معرفی صحیح از محصول وكارخانه به زبان فارسی و انگلیسی و سایر زبان ها با توجه به بازار هدف 
•    تهیه عكس مناسب از محصول
•    معرفی محصول و شركت تولیدی در سایت های B۲B از جمله    Alibaba  Trade key  
•    SEO تلاش در جهت بهینه كردن
•    پیگیری جهت صادرات كالا
•    مكاتبه پاسخگویی به در خواست ها و پیگیری فروش طی مدت پروژه
•    تهیه دیتا بیس مشتریان بالقوه و پیگیری های لازمه جهت توسعه بازار 
•    حضور در بازار هدف بنا به بنا به ضرورت 
•    حضور جهت بازاریابی ویافتن نمایندگی مناسب 
•    حضور در نمایشگاه های مربوطه “بررسی نمایشگاه های مرتبط با محصول و همچنین تحقیق در خصوص اثر بخشی نمایشگاه از طریق دیگر ایرانیان كه قبلا در نمایشگاه شركت كرده اند “
•    ایجاد نمایشگاه تخصصی و یا ایجاد شعب فروش 
•    تهیه دیتا بیس مشتریان بالقوه  و پی گیری های لازمه جهت توسعه بازار 
•    اجرای فرایند حمل ونقل وترخیص 
•    محاسبه هزینه های ترخیص وحمل ونقل
•    هماهنگی اجرای پروژه حمل وامور گمركی 
•    تهیه دیتا بیس مشتریان و پی گیری های لازمه جهت توسعه بازار
•    دنبال كردن بازارهای جدید صادراتی در صورت نیاز و تقاضا از سوی متقاضیاین خدمات به كلیه تولید كنندگان، صاحبان صنایع و كارخانجات انجام می گردد.

source: خدمات و آموزش صادرات



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش صادرات , آموزش واردات , تجارت طلايي , ترخيص كالا , صادرات كالا ,
تاریخ : 21 / 3 / 1399
بازدید : 272
نویسنده : نیکزاد

گروه بازرگانی تجارت طلایی تخصصی ترین مرکز خرید کالا، صادرات و واردات کالا از کشورهای مختلف از جمله چین، امارات متحده عربی، روسیه، آسیای میانه و کشورهای اروپای می باشد. این گروه با دارا بودن متخصصین و مترجمین حرفه ای و مجرب، آمادگی دارد خدمات ذیل را در خصوص واردات کالای شما ارائه نماید:

• منبع یابی

• مذاکره جهت خرید

• اخذ پرفورما

• اعتبارسنجی فروشنده

•خرید کالا

• عملیات پرداخت با گشایش اعتبار

• هماهنگی حمل ونقل کالا

• بازرسی حضوری و غیر حضوری در صورت نیاز

• ترخیص کالا در مبدا در صورت نیاز

• ترخیص کالا وحمل به انبار شما در مقصد

جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان تجارت طلایی تماس بگیرید.

source: خدمات واردات



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش صادرات , آموزش واردات , تجارت طلایی , ترخیص کالا , صادرات کالا , واردات کالا ,

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آموزش واردات کالا و محصول و آدرس tepbusiness.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com