عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 12 / 6 / 1399
بازدید : 178
نویسنده : نیکزاد

با گشت و گذار كوتاهي در بازار متوجه مي شويم واردات كالا از چين سهم بسيار بزرگي از بازار ايران را در اختيار دارد. مناسبات رسمي دو كشور  ايران و چين از سال ۱۹۷۱ شروع شده و درحال افزايش چشم گيري مي باشد. ايران و  چين از نظر سياسي، اجتماعي و فرهنگي داراي نقاط مشتركي هستند.

علاوه  بر اين در شرايط اقتصادي، منطقه اي و جهانيِ امروز، كشور ايران تصميم دارد  روابط خود با كشور چين را توسعه دهد. به همين دليل چين در حال حاضر  بزرگترين طرف تجاري ايران محسوب مي شود كه بدون شك زمينه روابط تجاري اين  دو كشور افزايش هم مي يابد.

اما همانطور كه بازار ايران براي ورود  كالاهاي چيني بسيار مناسب مي باشد، بازار چين هم براي صادرات كالاهاي  ايراني بستر فوق العاده اي مي باشد. به خصوص كه اين كشور پرجمعيت ترين كشور  جهان است و به همان نسبت جامعه مصرفي هم مي باشد. در اين مقاله قصد داريم  مهمترين كالاهاي چيني براي واردات به ايران و صادرات كالاهاي ايراني به  كشور چين را بررسي مي كنيم.

اين نكته را فراموش نكنيد كه براي موفقيت  در صادرات كالا به كشور چين بايد اصولي را رعايت كنيد. نبايد بدون تحقيق و  بررسي اقدام به اين كار كنيد، زيرا ممكن است بيشتر ضرر به دنبال داشته  باشد تا سود. بر اين اساس بهترين راه شركت در كلاس هاي آموزش صادرات كالا مي باشد.

بهترين كالاهاي چيني براي واردات به ايران

همانطور  كه مي دانيد بيشترين كالاهاي وارداتي به كشورمان ايران، مرتبط با كالاهاي  چيني مي باشد. ميزان واردات كالاهاي چيني در چند سال اخير افزايش قابل  ملاحظه اي داشته است. افزايش واردات كالاهاي چيني دلايل متفاوتي دارد.  مهمترين آنها وجود تحريم هاي خارجي و شناخت توليد كنندگان چيني از بازار  ايران مي باشد.

اگر به طور كلي بخواهيم كالاهايي كه بيشترين واردات به ايران را داشتند نام به ببريم به ليست زير برمي خوريم.

  • قطعات صنعتي و ماشين‌آلات
  • لوازم جانبي اتومبيل
  • كاغذ
  • قطعات و لوازم جانبي موبايل و كامپيوتر
  • مواد اوليه شيميايي و معدني
  • قطعات ساختماني و لوازم خانگي

source:بهترين كالا براي واردات از چين



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلایی , آموزش واردات , آموزش ترخیص کالا , واردات کالا از چین , کالاهای وارداتی از چین ,
تاریخ : 6 / 6 / 1399
بازدید : 179
نویسنده : نیکزاد

كشور چين در چند دهه اخير پيشرفت چشم گيري داشته و از يك جامعه سنتي به  يك جامعه مدرن صنعتي تبديل شده است. به همين دليل بسياري از افراد و شركت  ها در سراسر دنيا اقدام به وارادات كالا از چين كرده اند. همچنين به دليل اشباع شدن بازار داخلي و جهاني از كالاهاي چيني  بسياري، كشور چين را كشور صادر كننده كالا و محصول مي دانند.

اين  درصورتي است كه كشور چين هم مانند بسيار از كشورها نياز به واردات كالا  دارد. به ويژه كه اين كشور، پرجمعيت ترين كشور جهان مي باشد و بايد براي  مردمش ايجاد شغل كند. بزرگي اقتصاد، وسعت بازار، رشد تقاضا و جامعه مصرف  گراي چين اين كشور را به يكي از بزرگترين كشورهاي وارد كننده جهان تبديل  كرده است.

بنابراين كشور چين به همان ميزان كه يكي از بزرگترين  كشورهاي صادر كننده جهان محسوب مي شود، براي رفع نيازهاي خود نيازمند  واردات مي باشد. يكي از بهترين كشور هاي براي صادرات كالا به چين، كشور  خودمان ايران است. زيرا روابط اقتصادي و سياسي هر دو كشور درحال افزايش مي  باشد.

برخي از بهترين كالاهاي ايراني براي صادرات به بازار چين  عبارتند از: فرش ايراني، صنايع دستي، گياهان دارويي، مواد غذايي مانند  خشكبار، شيريني جات، … .

سه راه كانال متفاوت براي صادرات كالا و  خدمات به چين وجود دارد. اين سه كانال ارتباطي را در زير توضيح داده ايم.  اما بهترين راه موفقيت در اين امر شركت در كلاس هاي آموزش واردات كالا و صادرات كالا است.

شركت هاي بازرگاني

توزيع كنندگان

كارگذاران محلي

source: روش هاي واردات كالا از چين



:: موضوعات مرتبط: آموزش واردات , اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: تجارت طلايي , آموزش واردات كالا , هزينه واردات از چين , واردات كالا از چين , آموزش صادرات كالا ,
تاریخ : 27 / 5 / 1399
بازدید : 184
نویسنده : نیکزاد

اگر دستي در تجارت داريد و تصميم گرفته ايد به امر صادارت كالا مبادرت  ورزيد، بايد قبل از انجام صادرات از شرايط و قوانين آن اطلاع پيدا كنيد.  درنتيجه بهترين راه براي آگاهي از اين قوانين و مراحل صادرات و واردات  مراجعه به كلاس هاي آموزش صادرات كالا است.

زيرا  درصورت رعايت نكردن قوانين يا اطلاع نداشتن از آنها، صادرات كالا مي تواند  ضررهاي جبران ناپذيري را هم به اقتصاد كشور و هم به شخص يا شركت صادر  كننده كالا وارد كند. يا حتي اگر قبلا صادارت كالا انجام داده ايد، بايد  بدانيد قوانين مربوط به صادرات كالا بر اساس شرايط اقتصادي و سياسي كشور  مدام درحال تغيير است. پس بايد خودتان را با قوانين صادرات كالا به روز  رساني كنيد.

براي اطلاع از قوانين صادرات كالا و نحوه ترخيص كالا از  مرز گمركي كشور مطالعه قانون مقررات صادرات و واردات بهترين راه است. اين  قانون داراي ۴۸ ماده قانوني، ۴۵ تبصره و ۱۴ بند مي باشد. توجه داشته باشيد  صادرات كالا، واردات كالا و ترخيص كالا هركدام قوانين مربوط به خود را  دارند. بنابراين در زمان مطالعه قانون صادرات و واردات به قوانين بخش  مربوطه توجه كنيد.

هر قانوني كه به تصويب مجلس اسلامي مي رسد، براي  نحوه انجام آن، آيين نامه هايي به تصويب مي رسانند. پس بعد از مطالعه  قوانين صادرات بايد آيين نامه هاي اجرايي آن را مطالعه نماييد. در آيين  نامه نكات كامل تر و دقيق تري آمده است كه اطلاع از آنها مي تواند كمك  شاياني به شما كند. آيين نامه صادرات و واردات داراي ۴۶ ماده مي باشد.

قوانين و مقررات صادرات كالا مربوط مي شود به: قانون امور گمركي، قانون مبارزه با قاچاق كالا و ارز و  آيين‌نامه آن، قوانين و تعرفه ‌هاي گمركي، كنوانسيون ‌ها و قراردادهاي  بين‌المللي حمل ‌و نقل كالا، قوانين پولي و بانكي كشور، قانون داوري تجاري  بين‌المللي، … .

پس براي موفقيت بيشتر در امر صادرات و ترخيص كالا  اين قوانين و آيين نامه ها را به دقت بررسي كنيد. و در هر مرحله اي كه دچار  مشكل شديد با كارشناسان اين حوزه مشورت كنيد. همچنين قبل از هركاري به اخذ  كارت بازرگاني اقدام كنيد. زيرا بدون اين كارت شما اجازه صادرات يا واردات  را نداريد.

source: قوانين صادرات كالا



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش صادرات کالا , تجارت طلایی , مراحل صادرات کالا , آموزش صادرات , صفر تا صد صادرات ,
تاریخ : 8 / 5 / 1399
بازدید : 196
نویسنده : نیکزاد

بحث صادرات کالا برای هر کشوری از مباحث بسیار مهمی می باشد. به همین  دلیل در ابتدا ما به شما توصیه می کنیم برای موفقیت در این امر، به کلاس  های آموزش صادرات کالا مراجعه کنید. زیرا برای مبادرت به امر صادارت باید خیلی دقیق و برنامه ریزی شده اقدام کنید.

به  دلیل اینکه صادارت تاثیر بسزایی بر اقتصاد جامعه و هزینه های شرکت صادر  کننده دارد.اما در این مقاله قصد داریم مراحل صادرات کالا یا خدمات را  عنوان کرده تا شما آگاهی بیشتری در ایم خصوص به دست آورید.

اگر کالا  یا خدماتی را تولید یا عرضه می کنید و تصمیم گرفته اید که این کالا یا  خدمات را به خارج از مرزهای کشور برده و آنها را در بازارهای بین المللی  عرضه کنید، برای موفقیت در این کار باید یکسری اصول را انجام دهید.

به  هر میزان که این مراحل را با دقت و موشکافی بیشتری انجام دهید، موفقیت  صادرات کالا یا خدمات خود را بیشتر تضمین می کنید. این مراحل عبارتند از:

شناخت بازار هدف

قبل  از هرکاری باید بازار بین المللی را مورد بررسی کامل قرار دهید تا متوجه  شوید، کدام کشورهای برای عرضه کالا یا خدماتتان مناسب هستند. بعد از مشخص  کردن کشورهای مقصد برای صادرات، باید بازارهای داخلی آن کشورهای را ارزیابی  کنید.

در این ارزیابی باید به مواردی مانند: راه های عرضه کالا یا  خدمات در آن کشورها، میزان تقاضا برای کالا یا خدمات شما، راه های اثرگذاری  بیشتر در مخاطب کشورهای مقصد برای فروش بیشتر، شناختن رقبای داخلی و خارجی  در کشورهای مقصد، …. توجه کنید.

کسب مجوزهای لازم برای صدور کالا یا خدمات

بعد از آنالیز بازارِ مقصد برای صادارت کالا،  باید اقدام به دریافت مجوزهای لازم کنید. برای کسب این مجوزها باید به  ارگان یا وزرات خانه مرتبط با کالا یا خدمات خود مراجعه کنید. برای متال  اگر قصد صادرات یک محصول کشاورزی را دارید، برای اخذ مجوز باید به وزارت  کشاورزی مراجعه نمایید.

تعیین قیمت صادراتی توسط کمیسیون نرخ گذاری

شرکت  یا فرد صادر کننده با درنظر گرفتن تمامی هزینه ها باید به کمیسیون نرخ  گذاری کشور مراجعه کرده تا قیمت نهایی برای کالا یا خدمات صادراتی تعیین  شود. این هزینه ها شامل هزینه تولید، بسته بندی و ارسال کالا و هزینه های  مربوط به گمرک کشور می باشد.

source: صفر تا صد صادرات



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش صادرات کالا , مراحل صادرات کالا , آموزش واردات کالا , تجارت طلایی , صفر تا صد صادرات ,
تاریخ : 19 / 4 / 1399
بازدید : 201
نویسنده : نیکزاد

صادرات در معناي ساده به انتقال يا ارسال كالا يا خدماتِ كشورِ خود به ديگر كشور ها در تمام نقاط دنيا گفته مي شود. به عبارت ديگر صادرات يعني توليد كالا يا خدمات در كشور خود و به فروش رساندن آنها در بازار هاي  بين المللي براي افرايش رونق اقتصادي كشور. همچنين صادرات بايد از طريق  كمرگ هر كشوري انجام گيرد.

وجود صادرات  به منظور افزايش گردش چرخه اقتصاد هر كشوري لازم مي باشد. صادرات به حدي  مهم است كه مي توان وضعيت اقتصادي يك كشور را از ميزان صادرات آن تشخيص  داد. بر اين اساس اگر ميزان صادرات از واردات در يك كشور بيشتر باشد، نشان  دهنده اين است كه آن كشور از اقتصاد بسيار خوبي برخوردار است.

برعكس  اگر ميزان صادرات از واردات يك كشور كمتر باشد، نشان دهنده اقتصاد ضعيف آن  است. حال اگر مي پرسيد چرا صادرات با اقتصاد يك كشور رابطه اي به اين  تنگاتنگي دارد، بايد بگويم، افزايش صادرات يعني افزايش توليد كه افزايش  توليد هم باعث مي شود نيروي كار بيشتري مشغول به كار شود.

علاوه بر  اين، معاملات بين المللي معمولا با ارزهاي رايج در دنيا صورت مي گيرند.  درنتيجه افزايش صادرات، افزايش ارزي بانك مركزي را در پي دارد. افزايش ارزي  بانك مركزي هم به اين معناست كه پول بيشتري به بازار داخل كشور سرازير مي  شود. كه باز هم همين امر باعث افزايش چرخه تولي، افرايش صادرات و كنترل  تورم در يك كشور مي شود.

بر اساس همين اهميت بسيار زياد صادرات است كه بسياري از كشور ها، تمركز ويژه اي بر امر آموزش صادرات دارند.

صادرات انواع مختلفي دارد، اما دو نوع اصلي آن كه هميشه در بالاي ليست قرار مي گيرند، عبارت اند از صادرات دائم و صادرات موقت.

source: مهمترین کالای صادراتی چیست؟



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش صادرات کالا , مراحل صادرات کالا , تجارت طلایی , آموزش صادرات , صادرات کالا ,
تاریخ : 3 / 4 / 1399
بازدید : 197
نویسنده : نیکزاد

گروه بازرگانی تجارت طلایی افتخار دارد كالا و خدمات شما را مرحله به مرحله به بازارهای جهانی معرفی و صادر نماید. در ذیل گزیده ای از خدمات كه در راستای آموزش صادرات و  صادرات كالا شما ارائه می شود، معرفی می گردد:

•    تعین HS code
•    بررسی امكان صادرات محصول از بعد قانونی ومجوزات 
•    بررسی سابقه صادرات محصول و روند آن
•    بررسی كشور های وارد كننده محصول 
•    بررسی قیمت محصولات مشابه در اینترنت وبدست آوردن قیمت مناسب محصول جهت صادرات
•    بررسی رقبا موجود برای این محصول وامكان رقابت با آنها 
•    بررسی مشوق های صادراتی وتاثیر آن روی قیمت كالا
•    بررسی مصرف كنندگان محصول
•    بررسی مشتریان مستقیم یا واسط ونحوه ارتباط با آنها 
•    بررسی وانتخاب سیستم مناسب جهت فروش
•    تهیه ماتریس SWOT
•    اجرای پروژه در محیط وب 
•    تهیه معرفی صحیح از محصول وكارخانه به زبان فارسی و انگلیسی و سایر زبان ها با توجه به بازار هدف 
•    تهیه عكس مناسب از محصول
•    معرفی محصول و شركت تولیدی در سایت های B۲B از جمله    Alibaba  Trade key  
•    SEO تلاش در جهت بهینه كردن
•    پیگیری جهت صادرات كالا
•    مكاتبه پاسخگویی به در خواست ها و پیگیری فروش طی مدت پروژه
•    تهیه دیتا بیس مشتریان بالقوه و پیگیری های لازمه جهت توسعه بازار 
•    حضور در بازار هدف بنا به بنا به ضرورت 
•    حضور جهت بازاریابی ویافتن نمایندگی مناسب 
•    حضور در نمایشگاه های مربوطه “بررسی نمایشگاه های مرتبط با محصول و همچنین تحقیق در خصوص اثر بخشی نمایشگاه از طریق دیگر ایرانیان كه قبلا در نمایشگاه شركت كرده اند “
•    ایجاد نمایشگاه تخصصی و یا ایجاد شعب فروش 
•    تهیه دیتا بیس مشتریان بالقوه  و پی گیری های لازمه جهت توسعه بازار 
•    اجرای فرایند حمل ونقل وترخیص 
•    محاسبه هزینه های ترخیص وحمل ونقل
•    هماهنگی اجرای پروژه حمل وامور گمركی 
•    تهیه دیتا بیس مشتریان و پی گیری های لازمه جهت توسعه بازار
•    دنبال كردن بازارهای جدید صادراتی در صورت نیاز و تقاضا از سوی متقاضیاین خدمات به كلیه تولید كنندگان، صاحبان صنایع و كارخانجات انجام می گردد.

source: خدمات و آموزش صادرات



:: موضوعات مرتبط: اموزش صادرات , ,
:: برچسب‌ها: آموزش صادرات , آموزش واردات , تجارت طلايي , ترخيص كالا , صادرات كالا ,

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آموزش واردات کالا و محصول و آدرس tepbusiness.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com